Onze praktijk

Esthetisch tandheelkundige M. N. Verbeek

Huidige hoofdtandarts M. N. Verbeek erfde haar passie voor tandheelkunde van haar vader, die in 1974 Tandartsenpraktijk Verbeek oprichtte. Het was dan ook geen verrassing dat ze in 1990 aan haar opleiding Tandheelkunde begon. Nadat ze in 1996 afstudeerde als tandheelkundige besloot ze ervaring op te doen als tandarts bij verschillende praktijken. Hier leerde ze veel over het vak en de organisatie die nodig is om hoogwaardige kwaliteit mondzorg te kunnen bieden.

Inschrijven bij de praktijk

Passie voor een gezond gebit

In 2000 besloot Tandarts M. N. Verbeek in te trekken in het familiebedrijf Tandartsenpraktijk Verbeek. Dit gaf haar de kans om zich verder te ontwikkelen in de tandheelkunde. Ze ontdekte haar fascinatie voor de invloed van het gebit op de uitstraling van het gezicht en besloot zich verder te specialiseren in de esthetische tandheelkunde. Esthetische tandheelkunde word vaak verward met cosmetische tandheelkunde. Echter, ligt bij esthetische tandheelkunde de focus op het behouden en verfraaien van het huidige gebit, en niet alleen op de uitstraling van het gebit.

 

Teamwork makes dreamwork

Als eigenaresse van tandartsenpraktijk Verbeek wilt ze haar mondzorgteam voorzien van een fijne werksfeer en doorgroei mogelijkheden. Het huidige team is jong en zit vol ambitie om verder te leren. Om dit enthousiasme vast te houden en over te blijven brengen naar patiënten worden er regelmatig cursussen en andere opleidingen aangeboden aan het team. Zo is het mondzorgteam van Tandartsenpraktijk Verbeek continu bezig om het aanbod van hoogwaardige kwaliteit mondzorg verder uit te breiden.

Ben jij een echte teamplayer en lijkt het je iets om bij Tandartsenpraktijk Verbeek te komen werken? Bekijk dan de openstaande vacatures en solliciteer direct.

Vacatures

Team Tandartsenpraktijk Verbeek

Ronald

Mondhygiënist

Zahra

Mondhygiëniste