Irina

Tandartsassistente

Ons Team

Rol in de praktijk

Irina vervult een assisterende rol in onze praktijk. Als tandartsassistente helpt ze bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van behandelingen. Voorbereidend op alle behandelingen worden de behandelkamer en de instrumenten gesteriliseerd, en de behandelmaterialen bijgevuld. Dit zorgt voor een verminderde kans op infecties en bevorderd het verloop van de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling is Irina ook verantwoordelijk voor het informeren van de patiënt over de ingreep en het maken van röntgenfoto’s.

Tijdens de behandeling vervult Irina een assisterende rol aan de stoel. Door o.a. instrumenten aan te reiken of door materiaal voor vullingen klaar te maken zorgt ze ervoor dat patiënten snel en goed worden behandeld. Na de behandeling is ze verantwoordelijk voor het informeren van de patiënt over de juiste nazorg, dit bestaat uit het geven van adviezen en instructies om de mond zo gezond mogelijk te houden.

Irina is werkzaam op: maandag tot en met vrijdag.

 

 

 

 

 

Achtergrond & Opleiding

sinds 2019 is Irina werkzaam als tandarts assistente, een divers vak met veel persoonlijk contact, waar je zichtbaar verschil kan maken. Ze heeft een passie voor mondzorg en maakt graag het verschil voor de patiënt.

 

 

 

Buiten de praktijk