M.N. Verbeek

Esthetisch Tandheelkundige

Ons Team

Rol in de praktijk

M.N. Verbeek is de hoofdarts en eigenaresse van Tandartsenpraktijk Verbeek. In de praktijk vervult zij zowel een behandelde functie als een ondersteunende functie. In haar rol als esthetische tandheelkundige voorziet Mariska patiënten van de hoogst mogelijk kwaliteit mondzorg. Haar specialisme en kunde maakt haar uniek in Nederland als het gaat om het behandelen van esthetische gebitskwesties. De werkwijze van Mariska Verbeek is doelgericht en effectief, haar behandelplan is gebaseerd op de persoonlijk situatie en conditie van het gebit van de patiënt. Hierdoor kunnen gebitscomfort en gebitsuitstraling structureel worden verbeterd.

Naast haar behandelende rol is Mariska Verbeek sterk betrokken bij de opleiding en ontwikkeling van medewerkers in de praktijk. Door cursussen en trainingen te organiseren helpt ze medewerkers te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Mariska is werkzaam op: Maandag t/m Vrijdag

 

Achtergrond & Opleiding

In 1974 richtte haar vader Tandartsenpraktijk Verbeek op, hier begon Mariska’s passie voor mondzorg en tandheelkunde. Het was dan ook geen verrassing dat zij in 1990 aan de opleiding Tandheelkunde begon. Nadat ze was afgestudeerd is Tandarts Verbeek ervaring op gaan doen bij verschillende praktijken in de regio Zuid-Holland. Hier leerde ze veel over leidinggeven, organiseren en tandheelkunde. Die kennis heeft ze meegenomen naar de praktijk van haar vader, waar ze in 2000 introk. Naast het werk in het familiebedrijf is Mariska zich steeds verder gaan specialiseren, door opleidingen naast haar werk te volgen is ze uiteindelijk in contact gekomen met het specialisme Esthetisch Tandheelkunde. Als Esthetische tandheelkundige kijkt Mariska verder dan het gebit, ze kijkt naar de vorm van de mond en het gezicht en herleidt dat terug op het gebit.

Naast de praktijk

Naast de praktijk is Mariska Verbeek graag op stap. Ze houd van nieuwe dingen en nieuwe plekken ontdekken, het liefst samen met haar man en de honden. Nieuwe ervaringen inspireren haar en zorgen voor nieuwe ideeën en nieuwe energie om weer vol op aan de slag te gaan.