Ruveyda

Rol in de praktijk

Dit is Ruveyda, ze is pas 17 jaar en is eerstejaarsstudente aan de opleiding tot tandartsassistente. Momenteel loopt ze stage bij Tandartspraktijk Verbeek waar ze haar eerste praktijkervaring op doet binnen de tandheelkunde.

In haar korte periode als stagiaire bij onze praktijk heeft ze al veel uiteenlopende behandelingen mogen bijwonen, van het verwijderen van tandsteen tot het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling. Ruveyda mocht bij veel van deze behandelingen actief meehelpen, hierdoor heeft ze nu al erg veel geleerd. Ze zal de komende tijd nog meer ervaring op gaan doen als assistente om haar vakkennis te ontwikkelen.

Buiten de praktijk

Buiten haar stage om is Ruveyda een erg sociaal en actief persoon. In haar weekenden kookt ze graag en kletst ze bij met familie en vrienden. Ze is daarna erg geïnteresseerd in andere landen en culturen en zou in de toekomst graag meer van de wereld zien. Tot die tijd zal ze haar nieuwsgierigheid in ieder geval kunnen behagen bij ons in de praktijk, wat haar tot nu toe erg goed bevalt!